Skip to main content
Η επεξεργασία του καφέ είναι η εξαγωγή των κόκκων από τη σάρκα του καρπού που τους περιβάλλει. Γίνεται με την υγρή ή την ξηρή μέθοδο.

Επεξεργασία του Καφέ

By Καφές

Με ποιες μεθόδους γίνεται η επεξεργασία του Καφέ. Το επόμενο βήμα μετά τη συγκομιδή, είναι η επεξεργασία του καφέ δηλαδή η εξαγωγή των κόκκων από…

Read More
Πληροφορίες για το πως μπορούμε να φτιάξουμε με σωστό τρόπο τον ιδανικό cappuccino, στο σπίτι ή το γραφείο μας.

Cappuccino

By Καφές

Ο cappuccino είναι καφές espresso με αφρόγαλα, δηλαδή 1/3 καφές espresso, 2/3 αφρόγαλα. Πώς φτιάχνουμε cappuccino Φτιάχνουμε πρώτα τη δόση εσπρέσο που επιθυμούμε με τον…

Read More
οφέλη του καφέ

Τα οφέλη του καφέ

By Καφές

Ο καφές ωφελεί την υγεία και μας βοηθά: να αισθανόμαστε λιγότερο κουρασμένοι. Αυξάνει την ενέργειάς μας λόγω της καφεΐνης που περιέχει. στην λειτουργία του εγκεφάλου,…

Read More